No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Bij de Nijensteen hebben alle ruimtes hun eigen stijl en unieke sfeer. Dit geeft organisaties en personen met een sociaal-, maatschappelijke missie tal van mogelijkheden. Van zakelijke bijeenkomsten tot inspirerende workshops, brainstormsessies en seminars.

Loods

Deze ruimte inspireert, heeft een goede akoestiek en veel mogelijkheden. Dankzij de grote ramen en opengaande schuifdeuren voel je je verbonden met de boomgaard en de activiteiten op het erf. We kunnen hier minimaal 10 en maximaal 50 mensen tegelijk ontvangen. Ideaal voor trainingen, cursussen, vergaderingen, presentaties, intieme concerten en retraites.

  • Geluidsinstallatie
  • Scherm, beamer, flip-over
  • Yogamatjes en -dekens

Droogzolder

Onder de oude balken van de IJsselhoeve voel je de geborgenheid van deze zolder. De twee rookkanalen delen de ruimte in drieën. Aan de rechterkant staat een lange tafel. Er is een open ruimte in het midden en er staan heerlijke banken rondom de openhaard om de dag af te sluiten. De droogzolder is geschikt voor minimaal zes en maximaal 12 personen.

  • Bereikbaar met een lift
  • Geluidsinstallatie
  • Vast scherm, beamer en flipover
  • Piano en diverse muziekinstrumenten

Huis- en dijkkamer

De ruime, zonnige huiskamer kijkt uit op de IJsseldijk en de stal. Je kunt er in de comfortabele fauteuils ongestoord vergaderen. Je kunt met maximaal vijf personen gebruik maken van de huiskamer.

Een open wenteltrap brengt je naar de dijkkamer. Vanaf de grote bank heb je schitterend uitzicht op de IJssel.

  • Hoge werktafels met krukken
  • Beamer en/of flipover op verzoek

Slaapkamers

In de herberg zijn 15 basic slaapkamers. Beneden hebben we tien eenpersoons slaapkamers met wastafel, kastruimte en een werkplek. De vijf kamers op de bovenverdieping hebben een stapelbed, kastruimte en een werkplek.

De douche- en wc-ruimtes bevinden zich op de gang. Per drie kamers is er één douche en één wc beschikbaar. Tevens is er een badkamer en een toilet voor minder valide gasten.

Eten

Laat je verrassen door onze herbergiers. Zij halen hun inspiratie uit de hele wereld en toveren de lekkerste gerechten op tafel. Groenten, kruiden en bloemen oogsten ze uit eigen moestuin en anders halen ze deze het liefst in de nabije omgeving. Is er iets te vieren, dan is er een huisgemaakt baksel, hoe heerlijk is dat. Wil je liever geen vlees of vis of heb je een intolerantie of allergie, ook daar weten ze raad mee.

Buiten

Het landgoed ligt op 46 ha grond en heeft een fruitboomgaard, weilanden en een natuurgebied met veel wilde planten, watervogels, een kikkerpoel, een dassenburcht en bijzondere bomen. We werken hier aan het vergroten van landschappelijke en natuurlijke biodiversiteit. Het Markluiderklompenpad en een fietspad lopen over het terrein en er mag gewandeld worden door het natuurgebied. Maak je hoofd tussen alle activiteiten door leeg tijdens een heerlijke wandeling. De rubber laarzen staan voor je klaar.

Lunch verzorgd door @edithvaneetit ,
Genieten in de loods, coronaproof.
#gezondeten #cathering #thuisbezorgen #eetit
...

Spring is in the air #voorjaar #bloemknop #lente #oudebomen ...

Vandaag vieren we de verjaardag van onze collega Arjan, zijn favoriete taart is een slagroomtaart en geen feest zonder slingers, Alles op anderhalvemeter.Lang zal Arjan leven Hoera 💥 #feestje #kleingeluk #taart #anderhalvemeterafstand ...

26.2.21 : 07.30 : Snoeien doet groeien.
Een man in de boom, een eronder.
#de boombouw lemelerveld #snoeiendoetgroeien #linde #vroeguitdeveren #takken
...

We moeten nog even wachten, volhouden met z'n allen ! Zodat wij, de herbergiers van de Nijensteen wanneer het weer mag kunnen gaan koken met verse, eerlijke producten waar jullie, onze gasten van kunnen genieten.
#vers #groenten #pastasaus #healthyfood #genieten #biologisch
...

Tolbrug hoogwatergeul Veessen #hoogwatergeul #ruimtevoorderivier #hoogwater #kou #winterdecor ...

Ijspegels aan het rieten dak.#lockdown2021 #ijspegels #vrieskou #rietendak #thuiswerken ...

Winterwonderland op De Nijensteen.#folly #villabakhuis #sneeuw #wintertime #ijssellandschap #februari ...

This error message is only visible to WordPress admins

API error 190: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.