No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Liesbeth Rutten

Herbergier Warme, vrolijke voedingsspecialist en gepassioneerd over duurzaamheid. Weet van alles uit de moestuin smakelijke, pure gerechten te maken. Verder zorgt zij ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid en goed verloopt tijdens het verblijf.

Rieneke Veldman

Herbergier Creatieveling met groene vingers. Naast dat ze heerlijk kookt, iedereen in de watten legt tijdens het verblijf, zorgt ze voor de gezellige inrichting. Daarnaast houdt zij iedereen op de hoogte van het wel en wee op De Nijensteen met leuke post op social media. Rieneke woont in de bedrijfswoning op het terrein.

Herman Herbrink

Herbergier Met oog voor zijn gasten en luisterend oor, staat Herman zijn mannetje tussen de vrouwen in het herberg-team. Hij is van alle markten thuis. Ontzettend handig, zorgt ervoor dat alles werkt en pakt flexibel, met een grote glimlach het werk op waar het nodig is. Blijf je slapen? Dan kun je ’s ochtends genieten van het lekkere ontbijt dat hij klaarmaakt.

Elles Collet

Herbergier Vliegende keep. Maakt inzichtelijk, ontwart, verbindt en bundelt de krachten van het team. Achter de schermen is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Nijensteen en aanspreekpunt voor de pachters. Daarnaast staat ze altijd klaar om bij te springen.

Arjan van Velde

Herbergier Vijftien jaar al werkt hij, vanuit de Passerel, twee dagdelen in de week op de Nijensteen. Hij staat graag in de keuken, maakt heerlijke soepen en zijn eiersalade is wereldberoemd. Arjan kan met iedereen in het team goed opschieten, maar zijn grote vriend is Herman.

Oktobergeluk #wittewieven #herfst #denijensteen #natuur #uniekelocatie #zwartwitfotografie ...

Koffie en thee inkopen @bloosscoffee.nl #koffie #thee #vriendschap #twello ...

Verwennerij: #bietjes #geitenkaas #rucola #appel #bosui #hazelnoten #eetbarebloemen gezond en lekker ...

Lunch op de Nijensteen #eiersalade #bloemen #crostini ...

De Vuurmakers: wij zijn er klaar voor.
#vuurmakers #trainingen #overnachten
#vuurplaats
...

Appeltje appeltje in de mand,
Welke is de lekkerste van het hele land ?
#appelsap #vitamines #hollandsglorie #fris #healthy
...

Moestuin #oogst #verse #groentetuin #wortel #courgette #tomaat #komkommer #kleurrijk ...

Jacoliene redt onze babykerkuil #kerkuil #uilenkast #moedernatuur #uil ...