No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Past de Nijensteen bij jouw groep of organisatie? Zie jij jezelf met je collega’s aan een van onze vergadertafels of in de boomgaard? Neem dan contact op! We praten graag een keer verder, hier aan de keukentafel of de telefoon, om een plan te maken voor jouw activiteit.

Liesbeth Rutten

Herbergier Onze warme, vrolijke voedingsspecialist en gepassioneerd over duurzaamheid. Weet van alles uit de moestuin smakelijke, pure gerechten te maken. Verder zorgt zij ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid en goed verloopt tijdens het verblijf.

Rieneke Veldman

Herbergier Rieneke maakt samen met Liesbeth en Herman deel uit van het herberg-team. Ze ontvangt je met veel enthousiasme, kookt heerlijk en zorgt er voor dat alles klopt tijdens je verblijf.

Herman Herbrink

Herbergier Met oog voor zijn gasten en luisterend oor, staat Herman zijn mannetje tussen de vrouwen in het herberg-team. Hij is van alle markten thuis. Ontzettend handig, zorgt ervoor dat alles werkt en pakt flexibel, met een grote glimlach het werk op waar het nodig is. Blijf je slapen? Dan kun je ’s ochtends genieten van het lekkere ontbijt dat hij klaarmaakt.

Elles Collet

Herbergier Samen met Liesbeth eerste aanspreekpunt voor De Nijensteen. Achter de schermen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van De Nijensteen. Daarnaast springt ze met veel plezier bij om te zorgen voor een fijn verblijf.