No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Nicole Hoven

Programmaleider Enthousiast, voortvarend, met humor, wijsheid én een boel ervaring als bagage. Zo heeft Nicole onlangs de Nijensteen veroverd. Als gastvrij huis, maar ook als Goed Land. Vanuit huis, tuin, keuken én landerijen gaat zij met vele anderen werk maken van de transitie die nodig is van boer tot bord. Niet eenvoudig, haar wel toevertrouwd!

Herman Herbrink

Herbergier Met oog voor zijn gasten en luisterend oor, staat Herman zijn mannetje tussen de vrouwen in het herberg-team. Hij is van alle markten thuis. Ontzettend handig, zorgt ervoor dat alles werkt en pakt flexibel, met een grote glimlach het werk op waar het nodig is. Blijf je slapen? Dan kun je ’s ochtends genieten van het lekkere ontbijt dat hij klaarmaakt.

Arjan van Velde

Herbergier Vijftien jaar al werkt hij, vanuit de Passerel, twee dagdelen in de week op de Nijensteen. Hij staat graag in de keuken, maakt heerlijke soepen en zijn eiersalade is wereldberoemd. Arjan kan met iedereen in het team goed opschieten, maar zijn grote vriend is Herman.

Rowie Nijhof

Herbergier Sprankelend, gastvrij, opgewekt: dat is de allure van Rowie. Met haar oog voor detail zorgt ze ervoor dat De Nijensteen er tiptop uitziet. Alle planning en organisatie die daarbij komt kijken doet zij er fluitend bij. Ze ontvangt haar gasten met een warme lach en opgestroopte mouwen - aan de slag!

Tjitske Verweijen

Herbergier Tjitske - onze gepassioneerde herbergier die alles weet over plantaardig eten. Met haar groene vingers en uitgebreide kennis van eetbare planten en bloemen, is Tjitske onze go-to persoon voor al je vragen over tuinieren en gezond eten. Van zaaien tot oogsten, zij weet alles over het laten groeien van de lekkerste groenten en fruit.

Jantine van Zandwijk

Herbergier Jantine is onze culinaire meester in het bereiden van maaltijden voor (grote) groepen. Met haar jarenlange ervaring en passie voor koken, weet ze als geen ander hoe ze de lekkerste creaties op tafel tovert. Onze topfavoriet: haar heerlijke dadel-kokosballetjes, een traktatie waar niemand nee tegen kan zeggen.

Lunch verzorgd door @edithvaneetit ,
Genieten in de loods, coronaproof.
#gezondeten #cathering #thuisbezorgen #eetit
...

Spring is in the air #voorjaar #bloemknop #lente #oudebomen ...

Vandaag vieren we de verjaardag van onze collega Arjan, zijn favoriete taart is een slagroomtaart en geen feest zonder slingers, Alles op anderhalvemeter.Lang zal Arjan leven Hoera 💥 #feestje #kleingeluk #taart #anderhalvemeterafstand ...

26.2.21 : 07.30 : Snoeien doet groeien.
Een man in de boom, een eronder.
#de boombouw lemelerveld #snoeiendoetgroeien #linde #vroeguitdeveren #takken
...

We moeten nog even wachten, volhouden met z'n allen ! Zodat wij, de herbergiers van de Nijensteen wanneer het weer mag kunnen gaan koken met verse, eerlijke producten waar jullie, onze gasten van kunnen genieten.
#vers #groenten #pastasaus #healthyfood #genieten #biologisch
...

Tolbrug hoogwatergeul Veessen #hoogwatergeul #ruimtevoorderivier #hoogwater #kou #winterdecor ...

Ijspegels aan het rieten dak.#lockdown2021 #ijspegels #vrieskou #rietendak #thuiswerken ...

Winterwonderland op De Nijensteen.#folly #villabakhuis #sneeuw #wintertime #ijssellandschap #februari ...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.