No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Met veel plezier is de afgelopen maanden gewerkt aan de realisatie van het informatiecentrum Hoogwatergeul Veessen – Wapenveld op locatie van De Nijensteen in Veessen.

In het licht van waterveiligheid, waterbewustzijn en gebiedsontwikkeling is het van belang dat we de realisatie van dit unieke project kunnen delen met een breed publiek. We zijn dan ook trots op de totstandkoming van het informatiecentrum door een fijne samenwerking met de Provincie Gelderland, Gemeente Heerde en Waterschap Vallei en Veluwe!

Het informatiecentrum is dagelijks geopend van 09.00 – 16.00 uur voor passanten. De toegang is gratis. In de ruimte is tevens een Rustpunt gerealiseerd waar een kopje koffie of thee genuttigd kan worden.

Op aanvraag kunnen groepen worden ontvangen en geïnformeerd (hieraan zijn kosten verbonden). Een rondleiding door één van de enthousiaste gidsen of zelfs ‘het veld in’ behoort tot ook de mogelijkheden. 

Neemt u voor aanvragen of meer informatie contact op met Leonie Meppelder via telefoonnummer 0578 – 63 11 11 of via info@denijensteen.nl.

 

 

Eerdere berichten

2022

Vacature Gastvrouw/heer

De Nijensteen in Veessen zoekt jou Ben jij van nature positief, houd je van koken en weet jij iedereen een warm en welkom gevoel te geven bij binnenkomst? Dan ben jij de gastvrouw/heer met kookervaring die wij zoeken voor ons gastenteam. Gemiddeld 20 tot 28 uur per week, deels flexibele tijden (meest tijdens kantoortijden)   […]

2018

kinderkamp

vandaag verwelkomen we de kinderen die op kamp gaan!

2018

1000-soortendag

in de tuin van de Nijensteen zong onophoudelijk een Braamsluiper en in het parkbos waren Tuinfluiter en Zwartkop aanwezig.….

2018

nieuwbouw

vanaf augustus 2018 ontvangen we u graag…..

2017

Stichting De Ster

Voor het 5e jaar op rij ontvangen we in de zomer van 2017 met veel plezier de kinderen en begeleiding die op kamp zijn met Stichting De Ster.

Voor het 5e jaar op rij ontvangen we in de zomer van 2017 met veel plezier de kinderen en begeleiding die op kamp zijn met Stichting De Ster.

(meer…)