No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Onlangs zijn Bouwbedrijf van Norel uit Epe en istallatiebedrijf Aalberts (Oene) en HEVA (Heerde) gestart met het verbouwen van ‘De loods’. De ruimte die wordt gebruikt voor groepen tot 80 personen, krijgt een prachtige facelift.

Vanaf medio augustus 2018 is deze prachtige ruimte beschikbaar voor uw activiteiten. Wilt u een workshop organiseren, een expositie houden, uw eerste cabaretoptreden, teambuilden, vergaderen in lagerhuis-stijl, het kan!

Neem gerust contact op voor meer informatie, of kom eens kijken!

 

Eerdere berichten

2022

Vacature Gastvrouw/heer

De Nijensteen in Veessen zoekt jou Ben jij van nature positief, houd je van koken en weet jij iedereen een warm en welkom gevoel te geven bij binnenkomst? Dan ben jij de gastvrouw/heer met kookervaring die wij zoeken voor ons gastenteam. Gemiddeld 20 tot 28 uur per week, deels flexibele tijden (meest tijdens kantoortijden)   […]

2018

Vanaf heden open!

Informatiecentrum Hoogwatergeul Veessen – Wapenveld

2018

kinderkamp

vandaag verwelkomen we de kinderen die op kamp gaan!

2018

1000-soortendag

in de tuin van de Nijensteen zong onophoudelijk een Braamsluiper en in het parkbos waren Tuinfluiter en Zwartkop aanwezig.….

2017

Stichting De Ster

Voor het 5e jaar op rij ontvangen we in de zomer van 2017 met veel plezier de kinderen en begeleiding die op kamp zijn met Stichting De Ster.

Voor het 5e jaar op rij ontvangen we in de zomer van 2017 met veel plezier de kinderen en begeleiding die op kamp zijn met Stichting De Ster.

(meer…)